Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: آخرین حضور حسن روحانی، رییس‌جمهوری به روایت تصویر و اخباری که تا به حال در رسانه‌ها منتشر شده است به ۱۶ مردادماه سال ۹۵ بازمی‌گردد.

به گزارش خرداد ، براساس جست‌وجو‌هایی که سایت اعتمادآنلاین بین اخبار و عکس‌های منتشر شده از جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام انجام داده است، آخرین عکس و خبری که از حضور حسن روحانی، رییس‌جمهوری در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام به چشم می‌‌خورد، مربوط به شنبه ۱۶ مردادماه سال ۱۳۹۵ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

بعد از این جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام تا فوت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تنها دو جلسه تشکیل داده که روحانی در هیچ یک از این جلسات شرکت نداشته است.

 

 از تاریخ ۱۶ مردادماه ۱۳۹۵ تا امروز حسن روحانی رییس‌جمهوری در هیچ یک جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور نیافته است.

 

غیبت رییس‌جمهوری در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به موانع و مشکلاتی که بر سر راه تصویب لوایح پالرمو و CFT در مجمع وجود دارد، یکی از موضوعاتی است که این روزها مورد توجه افکارعمومی و کنشگران سیاسی قرار گرفته است.

 

لازم به ذکر است؛ پیش از این محمود واعظی، رییس دفتر رییس‌جمهوری دلیل غیبت‌های روحانی را مشغله کاری زیاد او عنوان کرده بود که البته بسیار این موضوع را قانع‌کننده ندانسته بودند.

 

به هر روی بعد از تاکید فعالان سیاسی به لزوم حضور رییس‌جمهوری در جلسات مجمع برای بررسی لوایح چهارگانه تا به حال توضیحی درباره دلایل غیبت‌های دنباله‌دار رییس‌‌جمهوری نه از طرف هیات‌دولت و نه دفتر اطلاع‌رسانی نهاد ریاست‌جمهوری منتشر نشده است.



در جدول زیر تاریخ‌های حضور و غیبت حسن روحانی در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال ۹۵ را ببینید.

 

 

تاریخ

حضور یا غیبت

۶ بهمن ۹۷

غایب

۲۹ دی ۹۷

غایب

۵ دی ۹۷

غایب

۲۴ آذر ۹۷

غایب

۷ مهر ۹۷

غایب

۲۴ شهریور ۹۷

غایب

۱۳ مرداد ۹۷

غایب

۳۰ تیر ۹۷

غایب

۱۶ تیر ۹۷

غایب

۲ تیر ۹۷

غایب

۸ اردیبهشت ۹۷

غایب

۱۹ اسفند ۹۶

غایب

۱۴ بهمن ۹۶

غایب

۳۰ دی ۹۶

غایب

۴ آذر ۹۶

غایب

۱۳ آبان ۹۶

غایب

۲۹ مهر ۹۶

غایب

۱۵ مهر ۹۶

غایب

۱ مهر ۹۶

غایب/ اولین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست هاشمی شاهرودی

۲۲ شهریور ۹۶

حاضر/ دیدار رئیس‌ و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

۱۶ بهمن ۹۵

غایب/ اولین جلسه به ریاست آیت‌الله موحدی کرمانی

۲۰ دی ۹۵

غایب/ آخرین حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

۶ شهریور ۹۵

غایب

۱۶ مرداد ۹۵

حاضر/ آخرین حضور حسن روحانی رییس‌جمهوری به روایت تصویر


برچسب ها: حسن روحانی ، مجمع ، حاضر

منبع: خرداد

کلیدواژه: حسن روحانی مجمع حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

شهروز همتی با بیان اینکه در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند،بیان کرد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا  هوش مصنوعی بوده است اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت است.
وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه ها براساس نیازسنجی ها ارائه می شود و پیش بینی می شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.
نقش مهم شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی در ارائه خدمات
در ادامه این رویداد،پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره نقش شرکت های دانش بنیان حاضر در این کنگره در افزایش سطح علمی مخاطبان وشرکت های مخاطب کنگره گفت: این شرکت ها با آوردن فناوری های جدیدووابسته به هوش مصنوعی، تشخیص هارادر آزمایشگاه به روز، دقیق و سریع تر می کنندزیراهرچه دستگاه ها دقیق تر عمل کنند می توانند در تشخیص بهتر موثر باشند.
وی افزود: نقش شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی و تولید کیت های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.
زرنانی اضافه کرد:دراین صورت می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولیدی کیت های دانش بنیان به طورغیرمستقیم باسلامت بیماردرارتباط هستند.
وی درباره اینکه با وجود بیش از  ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت به چه صورت است افزود: آزمایشگاه ها مهم ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری های بالینی به شمار می آیند. پزشک با توجه به علایم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه ها می توانند این موارد را برطرف کنند.
زرنانی اظهار کرد: آزمایشگاه هادرنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در تمام سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه ها کمک کننده هستند.
وی درپایان گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.
فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور
همچنین، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درحاشیه این کنگره گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسایل روز آزمایشگاهی و پیشرفت های تکنولوژی صورت گرفته، نیازهای روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با تکنولوژی و مسایل جدید آزمایشگاه ها آشنا کنیم.
وی افزود: پنل های کنگره به صورتی است که در تعدادی از آنان به نقش وجایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته می شود بسیاری از برنامه های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه های علمی صورت می گیرد و همکاران با داده های این آزمایشگاه ها در مراکز درمانی تیم مراقبت را هدایت می کنند لذا برگزاری اینگونه کنگره ها اهمیت بالایی دارد.
حمزه لو با این بیان که در سطح کشور ۶۰۰۰ آزمایشگاه داریم که ۴۰هزار نفر در آنان فعالیت دارند، ادامه داد: موضوع روز آزمایشگاه فناوری های دنیاست بحث آزمایشگاه بر روی یک تراشه، پرداختن به موضوعات ژنتیکی وترکیب موارد با هوش مصنوعی از جمله موارد مهم است که در پنل ها سعی شده به این موضوعات پرداخته شود
وی بر اهمیت نقش آزمایشگاه ها تاکید و اظهار کرد: موضوعات هوش مصنوعی درتشخیص زودهنگام یک بیماری و پیش گویی کردن برخی بیماری ها دستاورد خوبی است که امیدواریم بتوانیم در کشورمان در این زمینه پیش رو باشیم.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی